Program večeri započeo je Kolom sv. Tripuna i Lodama koje je govorio mladi admiral Bartul Kranjčević, potomak stolivske obitelji Ivanović

Bokeljska večer u Zagrebu održana je 24. veljače u hotelu Sheraton. Ove godine prisustvovalo je, gotovo kao i uvijek, više od dvije stotine Bokelja, njihovih članova obitelji i prijatelja Boke. Među nazočnima bili su mnogi predstavnici društava, uglednici i zastupnici ministara obje države. Bokeljsku večer je i ove godine organizirala Hrvatska bratovština Bokeljska mornarica 809, sa svojim gastaldom dondom Ivom Škanatom, koji je kao i što mu titula govori bio pravi domaćin. On je pozdravio goste kao predsjednik Bratovštine.
Program večeri započeo je Kolom sv. Tripuna i Lodama koje je govorio mladi admiral Bartul Kranjčević, potomak stolivske obitelji Ivanović. Bariton Ronald Brausa, bokeljskih korijena, pjevao je arije Figara i Papagena iz Mozartovih opera Figarov pir i Čarobna frula i ariju Danila iz operete Vesela udovica. Glazbeni vodio je Poly Gjurgjević i Lungomare iz Kotora.

Fotogalerija