Tradicionalna manifestacija, u organizaciji Udruge mladih „Enter“ i Gradskog kazališta mladih Vitez, ove godine je započela predstavom Brođana „Hamlet u pikantnom umaku“

Tradicionalna manifestacija Dani kazališta u Vitezu, u organizaciji Udruge mladih „Enter“ i Gradskog kazališta mladih Vitez, ove godine je započela nastupom ansambla Satiričkog kazališta mladih Slavonski Brod, s predstavom „Hamlet u pikantnom umaku“.
Nazočnu publiku i goste iz Slavonskog Broda pozdravio je voditelj GKM Vitez, Ivan Sajević, a ovogodišnje kazališne dane u Vitezu svečano je otvorila ministrica prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Središnja Bosna, Katica Čerkez.
Kazališne dane u Vitezu izvedbom predstave “Hamlet u pikantnom umaku”, započeo je 30. listopada ansambl Satiričkog kazališta mladih Slavonski Brod. Tekst Aldoa Niccolaia, čuvenog talijanskog satiričara, režirao je Silvio Stilinović, koji se pojavljuje i u ulozi glumca.
Publika će u sklopu kazališnih dana u Vitezu do 25. studenoga imati priliku pogledati 16 predstava, a zadnju od njih izvest će domaćini, članovi GKM Vitez, čitamo na www.croatia.ch 
Mladi viteški kazalištarci nastupali su na 17. Danima hrvatskog pučkog teatra u Hercegovcu 2011. godine, kojima je suorganizator Hrvatska matica iseljenika, s predstavom „ Zloćestobija“.