Nastupit će u kanadskim gradovima Torontu i Vancouveru, odakle će se spustiti do San Josea i Los Angelesa u Kaliforniji, a na povratku kući u New Yorku

Tomislav Bralić i ‘Intrade’ ponovno pakiraju kofere za let preko bare, na još jednu turneju po sjevernoameričkom kontinentu.
Prije godinu i pol prvi put su nastupili u SAD-u, ne misleći da ce druga turneja uslijediti tako brzo. Ovoga puta nastupit će u kanadskim gradovima Torontu i Vancouveru, odakle će se spustiti do San Josea i Los Angelesa u Kaliforniji. U tim gradovima ulaznice su već skoro rasprodane jer kalifornijskoj publici stižu po prvi put.
Na povratku doma nastupit će i u New Yorku na veselje njihovih obožavatelja koji još prepričavaju utiske s prošlogodišnjeg koncerta. – New York nije bio u planu u ovom navratu, ali naš organizator iz Scardona WM jednostavno nije mogao ne udovoljiti našim brojnim obožavateljima koji su zatrpali Facebook inzistirajući da se vratimo, rekao nam je Tomislav Bralić u telefonskom razgovoru. Intrade će i ovog puta nastupiti u poznatim koncertnim dvoranama:

16.10. – Living Arts Centre, Mississauga [Kanada]
18.10. – Hard Rock Casino Vancouver [Kanada]
19.10. – California Theater, San Jose
25.10. – Redondo Beach Performing Arts Center, Los Angeles
26.10. – Loft @ Studio Square, New York
(Večernji list)