Lado će u razdoblju od 15. do 22 prosinca održati božićne koncerte u Belcu, Novskoj, Trnovcu, Krapini, Sisku, Mariji Bistrici, Zagrebu i Varaždinu

Ansambl narodnih pjesama i plesova Hrvatske Lado i ove godine, 25. put, održat će božićne koncerte.
Prvi koncert održat će se u ponedjeljak, 15. prosinca u 20 sati u crkvi Sv. Marije Snježne u Belcu. Potom će se koncert održati u utorak, 16. prosinca u 19 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Novskoj. Trnovec će u crkvi Majke Božje Snježne ugostiti koncert u srijedu, 17. prosinca u 20 sati.
Božićni koncert Lada održat će se i u samostanskoj crkvi Sv. Katarine u Krapini u četvrtak, 18. prosinca u 19.30 sati. Katedrala Uznesenja svetoga Križa u Sisku bit će domaćin koncerta u petak, 19. prosinca u 20.00 sati. U svetištu Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici koncert će se održati u subotu, 20. prosinca u 19.00 sati.
Po tradiciji božićni koncert Lada održat će se u župnoj crkvi Sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu u Zagrebu, u nedjelju, 21. prosinca u 20 sati.
Posljednji u nizu božićnih koncerata Lada održat će se u ponedjeljak, 22. prosinca u 20 sati u katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije u Varaždinu.
Ulaz na sve koncerte je besplatan, osim u Varaždinu.
(IKA)

Katalog Lada

Pratite Lado