Nakon misnih slavlja u Düsseldorfu, Neussu i Langenfeldu održana su tri božićna koncerta na kojima su nastupili misijski mješoviti zbor i misijska klapa pod ravnanjem pastoralnog suradnika i zborovođe Frane Milića

U Hrvatskoj katoličkoj misiji Düsseldorf u nedjelju, 15. prosinca, nakon misnih slavlja u Düsseldorfu, Neussu i Langenfeldu, održana su tri božićna koncerta na kojima su nastupili misijski mješoviti zbor i misijska klapa pod ravnanjem pastoralnog suradnika i zborovođe Frane Milića.
Misijska zajednica (Düsseldorf, Neuss, Langenfeld), zalaganjem svoga dušobrižnika fra Josipa Kulovića, izrazito njeguje liturgijsko pjevanje i crkvenu glazbu, ali i druge vrste glazbenog izričaja. Zbor je nastupio s četiri božićne pjesme: Adeste fideles (Johna Francisa Wadea), Tiha noć (Franza Grubera), Pastorella (Francoisa Couoerina) i Gloria in excelsis Deo (Francuska, XVIII. st. u obradi A. Klobučara).
Klapski repertoar činile su: Veseli se Majko Božja (napjev iz Dalmacije u obradi Miha Demovića), Svim na zemlji (obrada: Ljubo Stipišić), Tebe tražim (Šime Marović), Sinoć kad san ti proša (dalmatinska u obradi Joška Stošića). Poslije tri mise i tri koncerta za sve je sudionike i vjernike u Langenfeldu, u župskoj dvorani pokraj crkve St. Mariä Himmelfahrt, upriličeno druženje oko zajedničkoga stola. (IKA)