Nazočne je pozdravio i nastavnik Boris Rozga koji je s učenicima pripremio prigodni program, a nakon podjele darova nastavljeno je druženje u nazočnosti veleposlanika Vučka i savjetnice za kulturu i obrazovanje Vizek Mrzljak

U organizaciji škole i VRH-a Pariza 9. prosinca je održan tradicionalni božićni domjenak za djecu koja pohađaju nastavu na hrvatskom jeziku u Hrvatskoj dopunskoj školi Bartol Kašić u Parizu. Roditeljima i djeci predstavljen je veleposlanik RH u Francuskoj Filip Vučak koji je u svom govoru istaknuo značaj hrvatskog jezika. Nazočne je pozdravio i nastavnik Boris Rozga koji je s učenicima pripremio prigodni program.

Nakon podjele darova u organizaciji veleposlanstva nastavljeno je druženje u nazočnosti veleposlanika Vučka i savjetnice za kulturu i obrazovanje Vizek Mrzljak. Domjenak je u cijelosti financirala udruga roditelja okupljenih u Hrvatskoj dopunskoj školi Bartol Kašić. Svečanosti poput ove imaju za cilj okupiti najmlađi naraštaj hrvatskih iseljenika i njihove obitelji te njegovati odnose s hrvatskom zajednicom u Francuskoj.
(fr.mvep.hr)