Hrvatska dopunska nastava organizirala je božićnu priredbu u dvorani Hrvatske katoličke misije. U programu koji su priredili učitelji Marina Maganjić Buljan i Mladen Balent te koordinatorica Škole Rachela Fay, zajedno s mališanima koji Hrvatsku nastavu pohađaju na desetak mjesta u Berlinu

Hrvatska dopunska nastava organizirala je 8. prosinca božićnu priredbu u dvorani Hrvatske katoličke misije. U programu koji su priredili učitelji Marina Maganjić Buljan i Mladen Balent te koordinatorica Škole Rachela Fay, zajedno s mališanima koji Hrvatsku nastavu pohađaju na desetak mjesta u Berlinu, djeca su pjevala, plesala, recitirala i izvodila igrokaze u povodu predstojećih božićnih blagdana. Mame su se pobrinule i za osvježenje i ukusne slastice na kraju priredbe.
Dali su si truda roditelji i djeca te učitelji, bilo je šala i viceva, i kviz o poznavanju Hrvatske. Pripovijedalo se o snješku, zimi i Božiću, zimskim radostima i darovima. Program su odlično vodila dva dječaka, Mario Mlinar i Niko Teklić.
Božić je u srcu mom i tvom, ljubav je ljudima dom, kaže prigodna pjesma. Eto, takvu ljubav bude u roditeljima mališani. Vrlo uspjela priredba Hrvatske nastave Beriin.

Pogledajte fotografije