U Centre Culturel Altrimenti pjevat će Anđela, uz pratnju pijanista Josipa Mihaljevića iz Frankfurta, gitarista Josipa Dragnića iz Splita te dvojice članova šibenske klape „Brodarica“, Nikole Sunjke i Veljka Beadera

Hrvatsko društvo Luksemburg (http://hrvatska.lu/) već tradicionalno priređuje božićni koncert koji će se održati u prostorijama Centre Culturel Altrimenti u samom centru Luksemburga. U subotu, 16. prosinca s početkom u 19.oo sati, tradicionalne hrvatske i međunarodne božićne pjesme, ali i prigodne duhovne pjesme otpjevat će Anđela, uz pratnju pijanista Josipa Mihaljevića iz Frankfurta, sjajnog splitskog gitarista Josipa Dragnića (Splitski gitaristički kvartet) te gostovanje dvojice članova šibenske klape „Brodarica“ Nikole Sunjke i Veljka Beadera.
Svojevrsni nastavak koncerta pod nazivom „Anđela i prijatelji” na programu je u nedjelju, 17.prosinca u Hrvatskoj katoličkoj misiji Luksemburg (crkva Sv. Nikole u Zolveru, početak u 9:30 sati). Voditelj HKM Luksemburg i župnik don Frok Zefiq poziva na predbožićno druženje u Beck Haus.
(https://moja-domovina.net/)