Okupljanje, koje obilježava božićne blagdane i kraj 2014. godine, članovi će iskoristiti da u dobrom raspoloženju, uz zakusku s tradicionalnim hrvatskim jelima i slasticama, razmijene ideje o radu Udruge u idućoj godini i porazgovaraju

Hrvatska kulturna udruga u Danskoj poziva svoje članove, njihove obitelji i sve ostale na tradicionalni božićni susret HKUUD-a, koji će se održati u prostorijama Frivilligcenter & Selvhjaelp Gentofte, Smakkegårdsvej 71 (u blizini Gentofte Station) u nedjelju, 14. prosinca s početkom u 14:00 i s trajanjem do 17:00 sati.
Ovo okupljanje, koje obilježava božićne blagdane i kraj 2014. godine, iskoristit ćemo da u dobrom raspoloženju, uz zakusku s tradicionalnim hrvatskim jelima i slasticama, razmijenimo ideje o radu Udruge u idućoj godini i porazgovaramo.
Po dobrom običaju, neki naši članovi doprinijet će uspjehu susreta pripremom tradicionalnih hrvatskih jela i slastica, te nabavkom pića. Kao i prošle godine, zabavit ćemo se i malom igrom “paketa” (pakkeleg). Zato Vas molimo da svaki sudionik susreta pripremi i na susret donese po jedan mali prigodno omotani paketić. Tako ćemo imati dovoljno poklona za sve.
(www.hkuud.dk/)