Promociju u Narodnoj knjižnici Grad organizirali su Hrvatska matica iseljenika Dubrovnik te Hrvatsko građansko društvo Crne Gore. Među gostima iz Crne Gore, knjigu je predstavio novinar i publicist Mašo Čekić

U Narodnoj je knjižnici Grad, točnije u Saloči od zrcala spisateljica Vlasta Mandić 14. travnja predstavila svoju novu knjigu “Botunade”, a riječ je o knjizi koji na satiričan i humorističan način, spajanjem prošlosti i sadašnjosti, prikazuje život u Kotoru. Iako arhitektica po zanimanju, Mandić je već prije sa svojim radovima privukla pažnju mnogih čitatelja u Crnoj Gori, ali i regije. Tako je primjerice knjiga “Bokeška kužina” dosegla zapaženu čitanost, a autorica izuzetan uspjeh.
Promociju u Narodnoj knjižnici Grad organizirali su Hrvatska matica iseljenika Dubrovnik te Hrvatsko građansko društvo Crne Gore. Među gostima iz Crne Gore, knjigu je predstavio novinar i publicist Mašo Čekić.
Glazbenu podlogu promociji dala je ženska klapa “Bisernice Boke” koju je , kao i školu baleta u Kotoru, osnovala sama autorica davne 1979. (dubrovacki.hr)