Među brojnim nogometašima u Zürichu su igrala i tri Hrvata: na vratima Grasshoppersa Mateo Matić, Luka Slišković sa svojim FC Luzernom i Ante Grgić u FC Zürichu

U Zürichu je završen jedan od najznačajnijih nogometnih turnira za mlade igrače, onaj pod nazivom Blue Stars Fifa/YouthCup 2015.
Među brojnim nogometašima 12. i 13. svibnja igrala su i tri Hrvata. Na vratima Grasshoppersa je Mateo Matić koji je igrao dvije utakmice, a njegov klub odnio pobjedu u obje: Bursarspor- Grasshoppoer Club 0:1, Werder Bremen- Grasshopper Club 0:1. Mateo nije primio niti jedan gol.
Luka Slišković sa svojim FC Luzernom pobijedio je u utakmici protiv IFK Göteborg sa 1:0. Luka je bio najbolji igrač utakmice te dodavač za prvi gol svoje momčadi. Drugu utakmicu Sliškovićev FC Luzern je odigrao neodlučno 1:1 protiv Benfice Lisabon.
FC Zürich, čije redove brani treći Hrvat na turniru Ante Grgić, izgubio je u prvoj utakmici protiv Bursaspora rezultatom 1:3. Ante nije ulazio u igru ali je zato u drugom meču odigrao cijelu utakmicu koju je FC Zürich dobio protiv Atletico Paranaense sa 2:0.
Ostali rezultati dvodnevnog natjecanja; IFK Göteborg-FC Blue Stars 0:0; Atletico Paranaente- Werder Bremen 2:0; Feyenoord Rotterdam- FC Blue Stars 3:1; Bursaspor- Werder Bremen 1:0; IFK Göteborg- Feyenoord 1:1.
(Fenix Magazin)