Župnik župe Hrvatskih mučenika u Mississaugi Ivica Reparinac organizirao je sa svojim župljanima i dva dobrotvorna susreta: dobrotvornu večeru i ručak na kojima se okupilo oko 300 gostiju koji su svojim darom rado podržali rad Hrvatskoga katoličkog sveučilišta

Zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško i rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta prof. dr. Željko Tanjić boravili su u veljači u župi Hrvatskih mučenika u Mississaugi, u Kanadi. Tom prigodom u subotu 15. veljače biskup Šaško podijelio je sakrament potvrde, a u nedjelju, 16. veljače predvodio euharistijsko slavlje o proslavi Stepinčeva.
U tijeku boravka u Kanadi biskup Šaško i rektor Tanjić imali su više susreta s hrvatskim iseljenicima i predstavnicima raznih hrvatsko-kanadskih institucija.
Župnik župe Hrvatskih mučenika u Mississaugi Ivica Reparinac organizirao je sa svojim župljanima i dva dobrotvorna susreta: dobrotvornu večeru i ručak na kojima se okupilo oko 300 gostiju koji su svojim darom rado podržali rad Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.
Na tim su susretima biskup Šaško, koji je bio prvi rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, i rektor Tanjić predstavili rad Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, zahvalili župniku Reparincu na zauzetosti oko promicanja Hrvatskoga katoličkog sveučilišta u Kanadi te posebno hvala izrekli svim darovateljima koji su svojim prilogom podržali rad Sveučilišta. (IKA)