Pravo sudjelovanja na izboru za Miss dijaspore za Miss Supranational Hrvatska imaju sve djevojke iz hrvatskog iseljeništva, uključujući i Bosnu i Hercegovinu. Uvjeti prijave su dokaz o hrvatskom podrijetlu, te starosna dob od 18 do 24 godine

Zajednica Hrvata u Austriji po prvi put sudjeluje u organizaciji za izbor Miss Supranational of World kao partner direkcije Miss Supranational Hrvatska.

U sklopu natjecanja Miss Supranational Hrvatska u Beču će se početkom svibnja održati izbor za Miss hrvatskog iseljeništva u sklopu natjecanja za Miss Supranational Hrvatska, a četiri najljepše djevojke, koje ponesu laskavu titulu Miss iseljeništva, dobit će pravo natjecanja i u finalnom izboru za Miss Supranational Hrvatske.

Pobjednica Miss Suprnational Hrvatske će se plasirati na prestižno natjecanje Miss Supranational of the World 2017.

Pravo sudjelovanja na izboru za Miss dijaspore za Miss Supranational Hrvatska imaju sve djevojke iz hrvatskog iseljeništva, uključujući i Bosnu i Hercegovinu. Uvjeti prijave su dokaz o hrvatskom podrijetlu, te starosna dob od 18 do 24 godine.

Prijave za izbor primaju se do 1. svibnja 2017.

Izbor za Miss dijaspore za Miss Supranational Hrvatske održat će se u subotu, 6. svibnja u Beču, u caffeu Pozivaju se sve djevojke zainteresirane za sudjelovanje na natjecanju da svoje prijave dostave na e-mail: miroslav.piplica@chello.at, a sve informacije oko prijave i samog natjecanja mogu se dobiti i na broj telefona +43 660 65 63 287
(Fenix Magazin)