Učenici HN sa svojom nastavnicom Brankicom Vrbat dočekali su svoje vršnjake iz Bibinja i njihovu nastavnicu Jasminku Adzić Sikirić 

Učenici HN sa svojom nastavnicom Brankicom Vrbat dočekali su 8. lipnja svoje vršnjake iz Bibinja i njihovu nastavnicu Jasminku Adzić Sikirić.

Naime, prošle godine učenici su bili na terenskoj nastavi u Zadru te su prilikom tog posjeta imali organizirani susret s učenicima Osnovne škole Stjepana Radića iz Bibinja. Doček je priređen u atriju Galerije Buća gdje im je bio organiziran program predstavljanja Tivta i Boke općenito.

Prisutne su pozdravile nastavnica Brankica Vrbat i Ljerka Sindik te im zaželjele ugodan boravak u Boki. Također, Zoran Kruto gostima je govorio o samom kompleksu srednjovjekovnog ljetnikovca Buće – Luković, dok mi je učenica Anja Andrić, obučena u bokeljsku nošnju, ispričala ponešto o ovoj značajnoj tradiciji i etnografskom nasljeđu Boke.

Nakon dočeka, uslijedila je dodjela knjižica za učenike HN, a nastavnica Brankica svojim je učenicima od srca poželjela da im i sljedeća školska godina bude uspješna kao i ova.

Fotogalerija http://www.radiodux.me/vijesti/drustvo/uzvratni-posjet-ucenika-osnovne-skole-stjepana-radica-iz-bibinja-ucenicima-hrvatske