Plesni podij zauzeli su plesači, folkloraši Zajednice u jednoj malo drugačijoj ulozi. Umjesto narodnih nošnji i plesova Lijepe Naše, zaplesali su uz zvuke glazbe M. Jacksona. Pripremio ih je Santino Kušević, izvrsni mladi plesač Zajednice. “Pravi” Jackson bio je plesač Tomy Bossa

Maske su doslovce osvojile prostore Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice. Posjetitelje zabave pod maskama je, osim voditeljice programa Sonje Breljak i glavne urednice portala, pozdravila i Mira Kiš, dopredsjednica Zajednice. Pozvala je članove na izbornu skupštinu, u nedjelju, 2. ožujka u 16,00 sati. Također, svi prisutni pozvani su i na obilježavanje Međunarodnog dana žena, 8. ožujka u 20,00 sati te proslavu 30. obljetnice osnutka Zajednice, 3. svibnja u 20,00 sati.
Potom su plesni podij zauzeli plesači, folkloraši Zajednice u jednoj malo drugačijoj ulozi. Umjesto narodnih nošnji i plesova Lijepe Naše, zaplesali su uz zvuke glazbe M. Jacksona. Pripremio ih je Santino Kušević, izvrsni mladi plesač Zajednice. “Pravi” Jackson bio je plesač Tomy Bossa.
Izabrane su najprije najbolje dječje maske, a sve su bile najbolje i nagrađene. No, odrasli su se natjecatelji morali malo više potruditi. Nakon plesa, prvo mjesto odnijela je vrlo uspjela maska vještice, drugo Jacksona i treće maska starca kojeg je vrlo uspješno cijelu večer “igrao” Ante Šolić.
Kuhinja je radila cijelu večer, jelo se domaće i sladilo tradicionalnim, pokladnim krafnima. Sve komplimente zaslužili su i glazbenici, Boro i Kruno, grupa “Plamen” koja je svirala do jutarnjih sati.

Pogledajte fotografije