U HKM sveti Leopold Bogdan Mandić koja se nalazi u Suneshineu organizirana je donacijska večera. Inicijativom župnika Josipa Vranješa i hrvatskog iseljenika Ive Paića prikupljala su se sredstva za obnovu katedrale Svetog Jakova u Šibeniku. Hrvatski iseljenici tom prigodom prikupili su 12 400 AUD, a sredstva su prikupljena od prodaje slika i grafika slikara Charlesa Bilicha

U Hrvatskoj katoličkoj misiji sveti Leopold Bogdan Mandić koja se nalazi u Suneshineu, predgrađu Melbournea u Australiji, u nedjelju, 31. siječnja organizirana je donacijska večera. Inicijativom župnika Josipa Vranješa i hrvatskog iseljenika Ive Paića prikupljala su se sredstva za obnovu katedrale Svetog Jakova u Šibeniku.
Hrvatski iseljenici tom prigodom prikupili su 12 400 AUD. Sredstva su prikupljena od prodaje slika i grafika poznatog emigranta i slikara Charlesa Bilicha. Tom gestom Hrvati u Australiji pokazali su kako je iseljena Hrvatska spremna uvijek pomoći u očuvanju baštine u domovini. Na prikupljenim sredstvima koja će biti utrošena na radove obnove unutrašnjosti katedrale, donatorima je zahvalio generalni vikar Šibenske biskupije mons. Marinko Mlakić.
(IKA)