Projekcija će se održati u losanđeleskom kinu Aero, a film je svjetsku premijeru imao na međunarodnom filmskom festivalu Dani filma na Cipru

‘Sve najbolje’, novi film scenaristice i redateljice Snježane Tribuson bit će prikazan u Američkoj kinoteci (American Cinematheque) u okviru revije ‘Starring Europe’ (Los Angeles, 12. – 19. svibnja 2016.) koja uključuje odabir najboljih recentnih europskih filmskih ostvarenja.
U božićno vrijeme, kad svatko svakome želi sve najbolje, isprepliću se sudbine usamljene slastičarke koja je davno odustala od traženja “onog pravog”, svjetski uspješne operne pjevačice razočarane u ljubav i karizmatičnog baritona koji se oporavlja od bračnog brodoloma.

U glavnim ulogama pojavljuju se Ksenija Marinković, Renata Pokupić, Ozren Grabarić, Bogdan Diklić i Goran Navojec. Film je nastao u produkciji Kinorame i HRT-a, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.
Projekcija će se održati u losanđeleskom kinu Aero u nedjelju, 15. svibnja, s početkom u 21,30 sati. Film Sve najbolje imao je svjetsku premijeru na međunarodnom filmskom festivalu Dani filma na Cipru, gdje je prikazan u sklopu natjecateljskog programa.
(Culturenet.hr)