Bruno Kovačević film je snimao 23 godine prateći obitelj Kostelić od samog početka. Prvi kadrovi filma snimljeni su kada je Janica imala samo 8 godina, a posljednji nakon Zimskih olimpijskih igara 2014. godine u Sočiju na kojima je Ivica četvrti put osvojio olimpijsko srebro

Dokumentarni film o Janici i Ivici Kostelić simboličnog naziva “Gnothi Seauton“, što u prijevodu znači “Upoznati samoga sebe“, autora Brune Kovačevića predstavljen je američkoj javnosti u jednom od najpoznatijih kina na Beverly Hillsu na ekskluzivnoj premijeri 5. veljače uz brojne poznate uzvanike i svjetske producente.
Rukovoditelj Produkcijskog odjela Sport na Hrvatskoj radioteleviziji film je snimao 23 godine prateći obitelj Kostelić od samog početka. Prvi kadrovi filma snimljeni su kada je Janica imala samo 8 godina, a posljednji nakon Zimskih olimpijskih igara 2014. godine u Sočiju na kojima je Ivica četvrti put osvojio olimpijsko srebro.
Na premijeri su, osim zvijezda večeri Janice i Ivice Kostelić koji je došao sa suprugom Elin, bili nagrađivani japanski redatelj Ted Fakuda, glumica i bivša Miss SAD-a Jane Park Smith, glumac Danny Arroyo, Emmyjem nagrađeni producent Jonathan Lee Smith, hrvatski konzul u Los Angelesu Siniša Grgić, dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, producent filma i direktor marketinške agencije Real grupa Krešimir Renzo Prosoli sa suprugom Ivom, generalna direktorica Adria Medije Zagreb Ivona Čulo, desetak svjetskih producenata i brojni poznati uzvanici iz svijeta filma i sporta.
Producent filma o obitelji Kostelić je internacionalna full service marketinška agencija Real grupa koja je bila podrška na putu da se napravi ovaj film vrijedan svjetske pažnje, a koproducent je Hrvatska radiotelevizija.
Nakon premijere, i na drugoj projekciji dvorana je bila puna, a isto se očekuje i treći put. Nakon Los Angelesa film kreće u osvajanje publike na prestižnim američkim filmskih festivalima.
(www.story.hr)