U ime organizatora goste u Spreitenbachu su, na hrvatskom i njemačkom, pozdravili Stjepan Drozdek, predsjednik KUD-a Silvije Strahimir Kranjčević Zürich i i Željka Bratoljić-Melkay, predsjednica Hrvatskog kulturnog kluba Švicarske

Tradiciju adventskih večeri Hrvatskog humanitarnog foruma i Hrvatskog kulturnog kluba Švicarske nastavili su i ove godine, 5. prosinca, Kulturno-umjetničko društvo KUD “S. S. Kranjčević” Zürich i HKK-Hrvatski kulturni klub Švicarske. U dvorani katoličke crkve u Spreitenbachu okupio se te večeri lijepi broj posjetitelja.
U ime organizatora goste su, na hrvatskom i njemačkom, pozdravili Stjepan Drozdek, predsjednik KUD-a Silvije Strahimir Kranjčević Zürich i i Željka Bratoljić-Melkay, predsjednica Hrvatskog kulturnog kluba Švicarske, a zatim i generalni konzul Igor Surdich iz Züricha.
Veleposlanik Republike Hrvatske u Švicarskoj Aleksandar Heina sa suprugom stigao je iz Berna.
Nakon večere uslijedio je nastup KUD-a S. S. Kranjčević za koji su izvođači nagrađeni velikim pljeskom.
Zatim je predsjednik KUD-a Stjepan Drozdek rekao nekoliko riječi o KUD-u i predstavio njihovog voditelja i koreografa koji je s njima uvježbao osam raznih koreografija. Voditelj KUD-a dr. Pave Medved pozdravio je nastupom oduševljenu publiku. Okupljenima se prigodnim govorom obratio i veleposlanik Aleksandar Heina.
Počeo je ples i na plesnom podiju našli su se mnogi plesni parovi.
Kažu da ni najbiranije riječi ne mogu dočarati ugodni ugođaj zajedničkog druženja tako dobro, kako je to moguće učiniti fotografijama pa pogledajte foto galeriju.