Nazočni dopredsjednici Hrvatskog kulturnog kluba Georg Jura Foglar i Božo Benić te voditelj i koreograf KUD-a S. S. Kranjčević Pave Medved i predsjednik KUD-a Stjepan Drozdek radosno su iščekivali goste, a među njima su bili i veleposlanik Aleksandar Heina sa suprugom Zvjezdanom i gk Slobodan Mikac sa suprugom Kristinom

Tradiciju Adventskih večeri Hrvatskog humanitarnog foruma i Hrvatskog kulturnog kluba Švicarske nastavili su i ove godine. Večer je održana je u subotu, 12. prosinca, a ugođaj zajedničkog druženja dočarat će fotografije u fotogalerijama (croatia.ch1) i (croatia.ch2)
Nazočni dopredsjednici Hrvatskog kulturnog kluba Georg Jura Foglar i Božo Benić te voditelj i koreograf KUD-a S. S. Kranjčević Pave Medved i predsjednik KUD-a Stjepan Drozdek radosno su iščekivali goste koji su vrlo brzo ispunili dvoranu. Došli su i uzvanici iz hrvatskih diplomatskih predstavništva iz Berna i Züricha, veleposlanik Aleksandar Heina sa suprugom Zvjezdanom i gk Slobodan Mikac sa suprugom Kristinom.
Goste je pozdravio dopredsjednik HKK Georg Jura Foglar, te Stjepan Drozdek, predsjednik KUD-a Kranjčević iz Züricha. Prisutnima se obratio i veleposlanik RH Aleksandar Heina.
Po završetku večere, predsjednik Kranjčevića Stjepan Drozdek je rekao nekoliko riječi o KUD-u i njihovim brojnim nastupima kojima u Švicarskoj gdje uspješno predstavljaju i promiču hrvatsku tradiciju i kulturu.
Plesači KUD-a S. svojim su atraktivnim, pod vodstvom voditelja i koreografa Pave Medveda, i uvježbanim programom oduševili sve prisutne. Nakon toga najavljena je glazba, za koju je bio zadužen Duško, te početak prodaje tombole … Svi su potom uživali u dobroj atmosferi, glazbi i plesu.
(www.croatia.ch)