Gradonačelnik Bad Homburga Michael Korwisi je za majku prijateljstva gradova Dubrovnika i Bad Homburga, koja je i nositeljica najviših nagrada i priznanja tih gradova, organizirao svečanu večeru u restoranu Am Romerbrunnen

U povodu 90. rođendana poznate humanitarke Olge Stoss, gradonačelnik Bad Homburga Michael Korwisi je za majku prijateljstva gradova Dubrovnika i Bad Homburga, koja je i nositeljica najviših nagrada i priznanja tih gradova, organizirao svečanu večeru u restoranu Am Romerbrunnen u Bad Homburgu.
Uz čelnike grada Bad Homburga, među kojima je bio predsjednik Gradskog vijeća Holger Fritzel zajedno sa predsjednicima svih stranaka u Gradskom vijeću te zastupnicima u Bundestagu, na svečanu večeru iz Dubrovnika stigli su Andro Vlahušić i Niko Pavlović, donedavni gradonačelnik i pročelnik za financije grada Dubrovnika.
Uz prigodne rođendanske darove, dojučerašnji gradonačelnik Vlahušić je Olgi Stoss i gradonačelniku Korwisiu predao posljednju odluku iz zadnjeg saziva Gradskog vijeća grada Dubrovnika o imenovanju ranijeg parka na predjelu Čingrije u Parka Bad Homburg.