Posjetitelje je pozdravio Marko Pranjić, predsjednik društva. Kratko se osvrnuo na 45 uspješnih godina nogometne sekcije i 25 godina organiziranja zabave, najpopularnije u ovom obliku u istočnom dijelu Švicarske, a nazočni konzul Igor Surdich pohvalio je dugogodišnji rad društva
Športsko društvo Zagreb iz Arbona http://hsdzagreb.blogspot.com/2012/10/o-nama.html, jedno od najstarijih hrvatskih društava u Švicarskoj, proslavilo je u 1. veljače četrdeset i pet godina djelovanja. Na jubilarnu obljetnicu, obilježenu nogometnim turnirom i zabavom, društvo je pozvalo prijatelje i simpatizere iz svih dijelova Švicarske, južnog dijela Njemačke i Austrije. Centar događanja bila je dvorana Seeparksaal, u kojoj se tokom cijelog dana održavao nogometni turnir, a i za večernju zabavu je bila lijepo popunjena, već od ranih večernjih sati.
Posjetitelji su pljeskom pozdravili goste večeri – Slavonia Band. Otvorivši zabavu pjesmom „Ne dirajte mi ravnicu“, privukli su plesače koji su pjevali i plesali cijelu večer uz ove simpatične Slavonce.
Tijekom prve stanke posjetitelje je pozdravio Marko Pranjić, predsjednik društva. U svom pozdravnom govoru kratko se osvrnuo na 45 uspješnih godina nogometne sekcije i 25 godina organiziranja zabave, najpopularnije u ovom obliku u istočnom dijelu Švicarske. Konzul Igor Surdich pohvalio je dugogodišnji rad društva i nadodao kako ova večer pokazuje da je ono što privlači mlade; sport i zabava, usko povezano. Pohvalio je organizaciju turnira i zabave te poželio HŠD Zagreb uspjeh u daljnjem radu.
Pogledajte fotografije