Sportsko natjecanje članova zakazano je za vikend 12. i 13. lipnja u Peek’n Peak Resortu. Igrat će se u muškim, ženskim i dječjim kategorijama. Trofeji će se podijeliti tijekom subotnje večernje zabave na kojoj će svirati TS Zadnja stanica iz Steeltona

Četrdeseti ove godine Nacionalni golf turnir Zajednice održava se na golferskom terenu Peek’n Peak u Clymeru, 1405 Olde Road, New York 14724. Sportsko natjecanje članova zakazano je za vikend 12. i 13. lipnja. Peek’n Peak Resort smješten je u zapadnom dijelu države New York. Igrat će se u muškim, ženskim i dječjim kategorijama.
U svakom četveročlanom timu može sudjelovati jedan nečlan Zajednice, koji nema pravo na glavne nagrade koje se daju u pojedinim kategorijama. Službeno natjecanje počinje u 11,00 sati u petak, 12. lipnja. Molimo sve sudionike turnira da dođu najmanje trideset minuta prije početka kako bi se mogli na vrijeme registrirati. Djeca koja žele sudjelovati u tvz. Mini Putt-Putt turniru, što je ove godine novost, trebaju se unaprijed prijaviti kod direktora bratskih programa Dereka Hohna u Glavnom uredu na broj 412-843-0380.
U petak i subotu navečer u Crown dvorani svirat će popularni tamburaški sastav Zadnja stanica iz Steeltona. Trofeji će se podijeliti tijekom subotnje večernje zabave. (Zajedničar)