Prije početka kulturnog i zabavnog programa održan je sastanak s predstavnicima hrvatske zajednice u Berlinu predvođenih Željkom Matićem, na kojem je bilo govora o situaciji u Bosni i Hercegovini i djelovanju Hrvata u SR Njemačkoj

Protekloga je vikenda u Berlinu održana četvrta po redu ‘Hercegovačka večer’ koja se ove godine održavala u znaku Zapadnohercegovačke županije.
Gosti hrvatske zajednice u Berlinu bili su članovi Hrvatskog kulturno umjetničkog društva ‘Hercegovac’, a u programu su nastupili i glazbena skupina ‘Kamen’ iz Hercegovine, ‘Tomi Bend’ iz Berlina, veliki folklor Hrvatske katoličke misije Berlin kao i krizmanici HKM Berlin.
Hercegovačkoj večeri nazočio je, među ostalima, predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić sa svojim suradnicima, gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljevića sa suradnicima, predstavnici Općine Grude, kao i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović.
Prije početka kulturnog i zabavnog programa održan je sastanak s predstavnicima hrvatske zajednice u Berlinu predvođenih Željkom Matićem, na kojem je bilo govora o situaciji u Bosni i Hercegovini i djelovanju Hrvata u SR Njemačkoj. (www.croexpress.eu)