Društvo Hrvatska vila odsjek 141 u East Pittsburghu ove je godine domaćin turnira u petak i subotu, 6. i 7. lipnja na Grandview golf terenu u mjestu North Braddock

Želimo dobrodošlicu svim igračima golfa te ostalim našim članovima i prijateljima koji dolaze na 39. po redu godišnji Nacionalni golf turnir Hrvatske bratske zajednice.
Kao jedan od aktivnijih odsjeka Zajednice, pogotovo u sportskim djelatnostima, društvo Hrvatska vila odsjek 141 u East Pittsburghu ove je godine domaćin turnira u petak i subotu, 6. i 7. lipnja.
Golf će se igrati na Grandview golf terenu u mjestu North Braddock, Pennsylvania.
Igra oba dana počinje u 9 sati ujutro. Igrači se za registriranje trebaju prijaviti na određenom mjestu barem 45 minuta prije početka. U subotu u 15 sati bit će prijem. Cijelo vrijeme svirat će orkestar Noćne sove iz Youngstowna, Ohio.
U petak navečer u Hrvatskom domu u Duquesneu bit će prijem za sve sudionike golf turnira i prijatelje. Dom se nalazi na 1111 Grant ulici u Duquesneu.
U nedjelju, 8. lipnja posjetite prvi piknik u Hrvatskom centru u Millvaleu, PA. Tu će biti odlične tamburaške glazbe, pečene janjetine te druge ukusne hrane.
(Zajedničar)