Kao zahvala za trud i odanost Hajduku dugogodišnjem igraču Vedranu Kovačeviću „zlatnu kopačku“ uručio je predsjednik Hajduka, Krešimir Stanić

U Sporthalle Unterrohr u Schlierenu održana je 4. veljače još jedna tradicionalna „ Bila noć Hajduka“. Ovaj put jubilarna, 35. godišnjica Hajduka i 20. godišnjica „Bile noći“.

Svečano slavlje započelo je sv. misom koja je bila namijenjena svim preminulim članovima i prijateljima kluba. Misu je slavio fra Vine Ledušić, a svojim pjevanjem i glazbom popratili mladi članovi Zbora mladih HKM Zürich. Fešta se, jasno, ne bi mogla zamisliti grupe Dalmatino iz Splita. U prepunoj dvorani, uz poslužena ukusna dalmatinska jela i pića, orila se pjesma kao oda svemu što Hajduk i Dalmacija znače.

Prisutne je pozdravio Jakov Radanović, sportski direktor Hajduka koji je zahvalio osnivačima kluba NK i pokretačima tradicionalne “Bile Noći“, kao i svim suorganizatorima na dugogodišnjem uspješnom djelovanju. Kao zahvala za trud i odanost Hajduku dugogodišnjem igraču Vedranu Kovačeviću „zlatnu kopačku“ uručio je predsjednik Hajduka, Krešimir Stanić.

Organizatori su i ovaj su put pripremili bogatu tombolu, koja je obradovala poveći broj sretnika.

Pogledajte fotogaleriju