Za vrijeme bogoslužja i na koncertu nakon bogoslužja nastupit će orkestar Tamburaškog društva “Gaj” iz Zagreba i Vokalni ansambl Marije Pomoćnice, također iz Zagreba

Svakogodišnja završna svečanost Božićnih dana održava se na blagdan Krštenja Gospodinova ili na drugu nedjelju nakon Nove godine.
Ove godine – trideseti put – održat će se 14. siječnja u franjevačkoj crkvi Marijina Navještenja u Ljubljani. Sv. misu predslavit će kardinal Puljić, vrhbosanski nadbiskup i metropolit u koncelebraciji s ljubljanskim biskupom metropolitom msgr. Stanislavom Zoretom, provincijalom slovenskih franjevaca fra Marijanom Čudnom, provincijalom Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Joškom Kodžomanom iz Splita, ravnateljem hrvatske inozemne pastve vlč. dr. Tomislavom Markićem i drugim svećenicima – gostima iz BiH, Hrvatske, Italije i Slovenije.
Za vrijeme bogoslužja i na koncertu nakon bogoslužja nastupit će orkestar Tamburaškog društva “Gaj” iz Zagreba i Vokalni ansambl Marije Pomoćnice, također iz Zagreba.