Najupečatljiviji trenutak proslave bila je dodjela zahvalnica dugogodišnjim članovima Adrije, među kojima je bila i Katarina Muhler

Povodom 25 godina aktivnog djelovanja, hrvatski klub Adrija Ditzingen iz Njemačke organizirao je veliku proslavu. Dvoranu Stadthalle Ditzingen 18. ožujka ispunio je veliki broj Hrvata koji su zajedno s Adrijom došli proslaviti njihov jubilej.

Program je koordinirao Dražen Bolješić, a najupečatljiviji trenutak proslave bila je dodjela zahvalnica članovima Adrije koji su zajedno s njom svih 25 godina.

Gosti su, uz ponuđenu domaću hranu i piće, uživali u glazbi koju su izvodili Dražen i Dinastija band s posebnim gostom večeri – harmonikašem Antom Filipovićem. Uz njih, nastupili su i članovi FD Ruža Filderstadt.

Hrvatski klub Adrija osnovan je 1992. godine s namjerom pomaganja, od darivanja crkve u Gračacu, obnove crkve u Kupresu, pa sve do pomoći u vrijeme poplava. Katarina Muhler u Adriji je od samog početka, a neko vrijeme bila je i predsjednica društva poznatog po organizaciji ličkih zabava.

Dogradonačelnik Ditzingena je, osim obraćanja posjetiteljima zabave, također kao redoviti i rado viđeni gost zajedno s njima uživao u programu.

Fotogalerija