Libra je prije nekog vremena dobila i svoju internetsku stranicu. Na njoj su ukratko prikazani Librin profil i Hrvatski kulturni klub kao njezin izdavač, a mogu se naći i neka ranija izdanja časopisa 

Pred kraj prosinca 2014. iz tiska je izašla Libra broj 36, dvojezični časopis Hrvatskog kulturnog kluba u Švicarskoj. Na 48 stranica u boji i ovaj broj Libre pun je interesantnih priloga na hrvatskom i njemačkom jeziku.
Čitatelji u Hrvatskoj i Švicarskoj će novi broj Libre primiti ovih dana, a čitatelji u Europi i prekomorskim zemljama nešto kasnije.
Libra je prije nekog vremena dobila i svoju internetsku stranicu. Na njoj su ukratko prikazani Librin profil i Hrvatski kulturni klub kao njezin izdavač, a mogu se naći i neka ranija izdanja časopisa.
Nadamo se da ćete Libru, bilo na papiru bilo na internetu, i dalje rado čitati, kazala je u uvodniku glavna urednica Vesna Polić Foglar.
Novi broj Libre možete naručiti e-mailom na mail-adresi hkk@croatia.ch ili poštom na adresi kluba: HKK-Kroatischer Kulturklub, Postfach, CH-5401 Baden.

Opširnije