Glavna podružnica HKD Napredak u Beču i ove godine tradicionalno organizira Ljetnu akademiju za maturante i studente iz BiH i RH. Prijave za sudjelovanje traju do 23. travnja 2017. godine

Glavna podružnica Hrvatskog kulturnog društva Napredak u Beču i ove godine tradicionalno organizira Ljetnu akademiju njemačkog jezika za maturante i studente iz BiH i Republike Hrvatske koji žele unaprijediti svoje znanje te upoznati Beč i Austriju.

Ljetna akademija se održava od 6. do 26. kolovoza 2017. godine, a predviđeno je 35 mjesta za maturante i studente u dobi od 18 do 30 godina starosti. Polaznici će biti podijeljeni u tri grupe od po 10 do 15 članova, ovisno u stupnju poznavanja njemačkog jezika, a nastava se organizira u jutarnjim satima od ponedjeljka do petka u trajanju od četiri školska sata.

Osim učenja jezika, polaznici će u okviru kulturno-znanstvenog dijela programa organizirano razgledavati Beč, predviđen je i jednodnevni izlet, a pripremljen je i “company day” u sklopu kojeg će posjetiti neke od najuglednijih austrijskih tvrtki te susret s predstavnicima gospodarskog i političkog života Beča.

Cijena Ljetne akademije iznosi 800 eura za članove HKD Napredak, ukoliko su članovi Društva duže od godinu dana. Odnosno, 1.000 eura za polaznike koji nisu članovi Napretka. U cijenu su uključeni troškovi intenzivnog tečaja njemačkog jezika, smještaja s punim pansionom u dvokrevetnim sobama u studentskom hotelu, zdravstveno osiguranje za vrijeme boravka u Beču, karta za gradski prijevoz te troškovi popratnog programa (cijene ulaznica za muzeje i ostale znamenitosti, izleti, turistički vodiči…).

Organizator osigurava prijevoz sudionika s polaskom iz Mostara, Sarajeva, Tuzle i Zagreba, a sudionici sami snose troškove puta do Beča i natrag.
Svim sudionicima Ljetne akademije koji ove godine žele započeti ili nastaviti studij u Beču organizator osigurava pomoć pri upisu na visoku školu ili fakultet te pomoć pri traženju studentskog smještaja.

Prijave za sudjelovanje na Akademiji traju do 23. travnja 2017. godine, a sve informacije o selekcijskom procesu, načinima plaćanja, drugim rokovima te detaljima programa možete provjeriti klikom na sljedeću poveznicu koja vodi na brošuru Ljetne akademije.
(hkdnapredak.com)

Sve zainteresirani neka ispune Prijavni obrazac