Glavna podružnica Beč u suradnji s Napretkom u domovini organizira 18. Ljetnu akademiju u Beču od 7. do 27. kolovoza 2016. Akademiju mogu pohađati maturanti, studenti i postdiplomci iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i susjednih zemalja

HKD Napredak – Glavna podružnica Beč u suradnji s Napretkom u domovini organizira 18. Ljetnu akademiju u Beču od 7. do 27. kolovoza 2016. Akademiju mogu pohađati maturanti, studenti i postdiplomci iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i susjednih zemalja.
Akademija u tri tjedna nudi raznovrstan, kvalitetan i intenzivan program: učenje njemačkog jezika (4 školska sata dnevno, prijepodne od ponedjeljka do subote), organizirane posjete, razgledanja i upoznavanje najvažnijih znamenitosti Beča i Austrije – kultura, povijest, znanost, gospodarstvo, obrazovanje, mediji, itd.
HKD Napredak Austrija, tj. njegov Fond za stipendiranje „Fra Ivan Frano Jukić“ pruža polaznicima puni pansion u kvalitetnom studentskom hotelu u središtu Beča, kvalitetnu i pouzdanu organizaciju Akademije, zdravstveno osiguranje za vrijeme boravka u Beču, kartu za gradski prijevoz, ulaznice i vođenje za organizirane popodnevne i večernje programe.
U Napretkovim podružnicama u Sarajevu info@hkdnapredak.com., Tuzli hkd.napredak.tz@bih.net.ba., Mostaru miroslav.landeka@gmail.com., Zagrebu napretkovkulturnicentar@hi.t-com.hr. i Splitu branka.samadan@gmail.com. 5. svibnja održano je testiranje znanja njemačkog jezika. Osim znanja njemačkog jezika, uvažavali su se i zahtjevi sponzora kao i članstvo, odnosno aktivnost u Napretku.
Pitanja i informacije office@napredak.at
Više o 18. Ljetnoj akademiji