Ričička noć započela je hrvatskom himnom koju je izveo Tomislav Bralić i klapa Intrade. U programu su po prvi put nastupili Mate Bulić i Ana Rucner, koja je stigla kao gošća iznenađenja

U subotu, 18. veljače u Heusenstammu kod Frankfurta, u Martinsee-Halle, održana je 15. po redu Ričička noć, zavičajna zabava koju organizira Društvo Ričičana iz Frankfurta. U ime domaćina sve posjetitelje, a njih se okupilo više od tisuću, pozdravio je Jakov Budimir, predsjednik Društva Ričičana Frankfurt.

Među brojnim uzvanicima bili su i član Predsjedništva BiH Dragan Čović, zastupnik u njemačkom parlamentu Josip Juratović, glavni tajnik CDU-a Hessen Manfred Pentz, generalni konzuli Hrvatske i BiH u Frankfurtu Vladimir Duvnjak i Dževad Šaldić, predsjednik HSK Njemačke Franjo Akmadža, svećenici hrvatskih katoličkih misija iz Rajnsko-majnskog područja i mnogi drugi.

Na Ričičku noć stigli su i brojni Ričičani iz raznih krajeva Njemačke, ali i Hrvatske. Osim iz Ričica, malog mjesta u blizini Imotskog, na Ričičku noć su stigli i Ričičani iz Zagreba, Splita, ….

Ovogodišnja Ričička noć započela je hrvatskom himnom koju je, na oduševljenje publike, izveo Tomislav Bralić i klapa Intrade. Ričičani su s posebnim emocijama dočekali nastup crkvenog zbora iz Ričica.

U programu Ričičke po prvi put nastupio je i Mate Bulić, te Ana Rucner, koja je stigla kao gošća iznenađenja. Zapaženi nastup također je imao i splitski komičar i imitator Tomislav Žižić – Vimenka.
(Fenix Magazin)

Fotogalerija