Rekordni broj gostiju, njih oko 450, uživalo je na Kuginom balu. U Novom Selu na Hati je također u subotu Hatsko Kolo imalo bal. Bal u Koljnofu otvorili su Koljnofski tamburaši, Koljnofsko kolo i ženska klapa Golubice

Kuga u Velikom Borištofu je subotu pozvala po 12. put na svoj bal. Ovogodišnje geslo bilo je „Kuga – mon amour“. Rekordni broj gostiju, njih oko 450, uživalo je u francuskom kafiću, na izložbi umjetnika na Montmatreu ili u baru Moulin Rouge, koji se je za jednu večer preselio u Veliki Borištof.
Predsjednica Kuge, Gerlinde Stern-Pauer kazala je da su odbornice Kuge otputovale na istraživanje u sam Pariz. Ondje su dobile inspiracije za bal. Otvaranje i iznenađenje u ponoć oblikovali su mladi članovi Kuge.
– Kugin bal iz godine u godinu privlači sve više ljudi iz cijeloga gornjopuljanskoga kotara, rekla je predsjednica Stern-Pauer. Lani je geslo bala u Kugi bilo „Broadway“.
U Novom Selu na Hati je također u subotu, 11. siječnja Hatsko Kolo pozvalo na hrvatski bal. Bal je otvorio folklorni ansambl Kolo Slavuj. Ponoćno iznenađenje je oblikovalo Hatsko Kolo. I u Koljnofu je bio hrvatski bal. Ovaj bal su otvorili Koljnofski tamburaši, Koljnofsko kolo i ženska klapa Golubice.
(Hrvatska redakcija ORF-a)