Proslavu u Beču će svojim nastupima hrvatske nogometne legende, pjevači Lana Jurčević i Popularni Jole, te brojni gosti i uzvanici iz sportskog, kulturnog i političkog života grada Beča, Austrije, Hrvatske, BiH i Njemačke

Deseti rođendan sportskog društva SC Cro Vienna 4. lipnja u Beču uveličat će svojim nastupima hrvatske nogometne legende, pjevači Lana Jurčević i Popularni Jole, te brojni gosti i uzvanici iz sportskog, kulturnog i političkog života grada Beča, Austrije, Hrvatske, BiH i Njemačke.
Ruža Stjepanović glavna je tajnica i voditeljica administracije hrvatskog SK Cro Vienna iz Beča, inače sportašica koja vodi dječji pogon malih nogometaša u klubu. U klubu je od samog početka, a došla je preko svojih sinova, koji su stasali u prave nogometaše. Danas igraju, stariji u U18, a mlađi u U13. Inače klub službena prvenstva vodi počevši od U9 do U18. Sportski direktor Cro Vienne je Andrija Bubalović, predsjednik Mate Stojanovića a dopredsjednik Dražen Matić.
SK Cro Vienna igra u Bečkoj i Austrijskoj nogometnoj lizi, te da je višestruko nagrađivan, između ostalog, dobio je i dvije Večernjakove domovnice, 2012. i 2016. kao najuspješniji sportski klub u hrvatskom iseljeništvu.
Program u 12 sati na igralištu u Eibesbrunnergasse 13 (1100 Wien) uvodno otvara ženska nogometna momčad pod vodstvom Ruže Stjepanović i trenera Ivana Bušića. Potom u 13,30 sati slijedi prava „nogometna poslastica“, malonogometni turnir na kojem će nastupiti dvije momčadi Hrvatskih nogometnih zvijezda, prva pod vodstvom Mirsada Kerića, druga pod vodstvom Jure Burića, te momčad legendi Cro Vienne pod vodstvom Lana Jurčević i Joško Čagalj Jole zapjevat će navečer na svečanoj proslavi u dvorani Casablanca u 23. bečkom kotaru, Perfektastrasse 81. Sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona: 0664 155 22 56 ili 0664 849 27 74.
(Fenix Magazin)