Zajedničko slavlje u Mostecu

1 min čitanja

Dan državnosti Republike Slovenije i Republike Hrvatske, slavio se 25. lipnja na priredbi “Lijepo je imati dvije domovine”u Rekreacijskom centru Mostec. Glazbom, plesom i poezijom predstavili su se solisti Marko Josić i Kristina Josić , pjevačka grupa “Mlada srca”, folklorni sastav „Pušeljc”, Hrvatska kulturna udruga Novo Mesto, Međimursko folklorno društvo Ljubljana i Hrvatsko društvo Ljubljana

Zajednički praznik, Dan državnosti Republike Slovenije i Republike Hrvatske, slavio se 25. lipnja na priredbi “Lijepo je imati dvije domovine” u Rekreacijskom centru Mostec.
Bogati kulturni program u kojem su sudjelovala hrvatska i slovenska kulturna društva počeo je u 14.00 sati i trajao do dolaska biciklističke karavane “Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana“ u 17.00 sati.

Glazbom, plesom i poezijom predstavili su se solisti Marko Josić (na gitari) i Kristina Josić (na flauti), pjevačka grupa “Mlada srca”, folklorni sastav „Pušeljc”, Hrvatska kulturna udruga Novo Mesto, Međimursko folklorno društvo Ljubljana i domaćin, Hrvatsko društvo Ljubljana.
(www.hdl.si)

Podijeli ovaj članak
Skip to content