Wings for Life World Run u Zadru

1 min čitanja

Naša jedina maratonka Lisa Stublić, uz Wings for Life World Run, ambasadorica je i ovogodišnjih Hrvatskih svjetskih igara. Iako rođena u Connecticutu (SAD), vratila se u rodnu zemlju svoga oca Ivana i niže zapažene sportske uspjehe u svjetskim okvirima 

Najveća utrka u povijesti – Wings for Life World Run – održat će se ove godine u više od 36 zemalja i to u isto vrijeme – 4. svibnja u 10,00 sati po UTC-u. Hrvatska ima čast biti jedna od zemalja- domaćina utrke, a naša utrka starta u 12,00 sati u gradu Zadru, pa preko Jadranske magistrale sve do grada Primoštena koji broji 100. kilometar trase.
Utrka je humanitarnog karaktera i svi prihodi skupljeni od registracija&partnera idu u 100% iznosu za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine, odnosno u Zakladu Wings for Life.
Utrka ima punu podršku Grada Zadra, Hrvatskih cesta, MUP-a, MP-a, Ministarstva zdravlja, HUPT-a, a očekuje se i podršku Predsjednika.
Ambasadori utrke su Lisa Stublić, Dejan Patrčević, Sandra Perković, Marijo Valentić, Mile Kekin, Ivan Šarić, Nika Fleiss, Zvonko Kejla i Manda Knežević.
Uključite se u ovaj projekt prikupljanjem što većeg broja prijavljenih sudionika i volontera.

Više informacija o prijavi za volontere

Kontakt: Sven Špehar wflwr@has.hr

Podijeli ovaj članak
Skip to content