Vjernička podrška Vatrenima iz Luzerna

1 min čitanja

Vjernici HKM u Luzernu pružili su podršku našoj nogometnoj reprezentaciji na nedjeljnoj misi osvanuli u hrvatskim dresovima. Ne samo članovi pjevačkog zbora, već gotovo svi vjernici u ispunjenoj crkvi  Sv. Karla u srcu Luzerna

Vjernici Hrvatske katoličke misije u Luzernu na vrlo su originalni način pružili podršku našoj nogometnoj reprezentaciji u finalnoj utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Oni su naime, na poziv misionara, na nedjeljnoj misi 15. srpnja osvanuli u hrvatskim dresovima.

Ne samo članovi pjevačkog zbora, već gotovo svi vjernici u ispunjenoj crkvi  Sv. Karla u srcu Luzerna. Ako znamo da su mnogi već otišli na ljetni odmor, onda ove slike djeluju vrlo impresivno i može se zaključiti da su se zbilja svi vjernici odazvali ovom pozivu.

Kao što znamo, ni ta “nebeska” podrška nije pomogla našim nogometašima protiv Francuske, ali raduju nas njihovi rezultati i srebrna medalja. Ova podrška dodatno pokazuje koliko su ujedinili naš narod i možda to postignuće ima daleko snažniji učinak nego što mislimo. 

Fotogalerija

Podijeli ovaj članak
Skip to content