Vjenčanja u Karaševu

1 min čitanja

U zgradi Zajedništva vjenčalo se od travnja do lipnja pet parova: Perescu Gavrilă-Florian iz Jabalča i Binişan Bianca Andreea iz Karaševa, Rambaş Gheorghe-Mihai iz Karaševa i Ţeicu Adela Lorena iz Ričice, Giurchiţa Marian iz Lupaka i Bocşan Marta iz Karaševa i Costache Adrian-Iulian iz Dognjače i Păuţa Iasmina-Marta iz Karaševa 

Sudbonosno „da“ su pred karaševskim knezom rekli i u zajednički život krenuli Perescu Gavrilă-Florian iz Jabalča i Binişan Bianca Andreea iz Karaševa. Vjenčanje je održano 26. travnja u zgradi Zajedništva Hrvata u Rumunjskoj.
U zgradi Zajedništva vjenčali su se 18. svibnja i Rambaş Gheorghe-Mihai iz Karaševa i Ţeicu Adela Lorena iz Ričice. Ceremonija vjenčanja održana je u prisustvu roditelja, kumova i brojnih prijatelja. Giurchiţa Marian iz Lupaka i Bocşan Marta iz Karaševa brakom su okrunili svoju ljubav. 8. lipnja u parku Zajedništva Hrvata u Rumunjskoj.
Costache Adrian-Iulian iz Dognjače i Păuţa Iasmina-Marta iz Karaševa vjenčali su se 14. lipnja u zgradi Zajedništva Hrvata u Rumunjskoj. Ceremoniju su uveličali roditelji, kumovi i brojni prijatelji.

Pogledajte slike mladenaca

Podijeli ovaj članak
Skip to content