Virtualni adventski kalendar FA Kolo Slavuj

2 min čitanja

Svaki dan od 1. do 24. prosinca otvorit će se jedan audio-vizualni prozor na na Facebooku, Youtube i Instagram-kanalu

 

FA „Kolo Slavuj https://www.facebook.com/koloslavuj/ ima virtualni adventski kalendar „Zajačimo maljahnomu“/Zapjevajmo malenomu umjesto adventske turneje. Na prvi adventski vikend trebala je krenuti ovogodišnja turneja FA „Kolo Slavuja“ s adventskim programom „Zajačimo maljahnomu“/Zapjevajmo malenomu koji je ansambl  uvježbao u protekle dvije godine i lani snimio i objavio na CD-u. Ove su godine bili planirani koncerti diljem Gradišća – s obje strane granice – u Koruškoj kao i u Beču. No, sve je drugačije, nema pjevanja ni druženja, ali veselja mora biti. Zato je „Kolo Slavuj“ odlučio skupljati kreativne snage unutar ansambla i uz pjesme adventskoga CD-a i drugih glazbenih produkcija („ŠaroliKolo“, „Kolomije“, „Iskre“) sastaviti ponešto za oko –  u umjetničkom, kulinarskom ili plesnom obliku i to objaviti u obliku virtualnoga adventskoga kalendara.

Znači, svaki dan od 1. do 24. prosinca otvorit će se jedan audio-vizualni prozor na Facebooku, Youtube i Instagram-kanalu ansambla.

Odnedavno se sve glazbene produkcije ansambla „Kolo Slavuj“ – CD-a „Zajačimo maljahnomu“, „ŠaroliKolo“, „Kolomije“ i „Iskre“, kao i LP-ploče „Na toj vašoj placi“ i „Poslušajte priliku“ – mogu slušati putem streaming platforma (Spotify, Apple Music, Amazon).

CD „Zajačimo maljahnomu“ – kao i CD-ke „Kolomije“ i ŠaroliKolo“ i DVD „ŠaroliKolo“ se mogu kupiti kod ansambla (naručiti mailom i telefonski).

Tekst: Lydia Novak / Prijevod: dšš

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content