U Münchenu otvorena izložba Šime Vlahova

1 min čitanja

Šime Vlahov je rođeni Šibenčanin, koji od 1973. godine uspješno stvara i djeluje u Bavarskoj, te već više od 30 godina organizira samostalne i grupne izložbe. Izložba „Dalmacija u mom oku“ može se pogledati do lipnja ove godine u Generalnom konzulatu

Nakon niza dobro posjećenih izložaba, u prostorijama Generalnog konzulata RH u Münchenu, u srijedu, 16. ožujka otvorena je izložba slika „Dalmacija u mom oku“ slikara Šime Vlahova. Šime Vlahov je rođeni Šibenčanin, koji od 1973. godine uspješno stvara i djeluje u Bavarskoj, te već više od 30 godina organizira samostalne i grupne izložbe.
Iako Vlahov većinu vremena provodi izvan Hrvatske, u njegovim djelima prevladavaju utisci svjetla i atmosfera hrvatskog Jadrana. Pokraj svog aktivnog stvaralaštva, Vlahov nudi tečajeve za manje grupe u svom atelijeru u centru Münchena, te organizira studijska putovanja u Hrvatsku.
Nakon otvorenja izložbe, koja se može pogledati do lipnja ove godine u Generalnom konzulatu, nazočni predstavnici konzularnog zbora Bavarske i zainteresirani Hrvati i njihovi njemački prijatelji nastavili su druženje u opuštenom i ugodnom ozračju.
(Fenix Magazin)

Podijeli ovaj članak
Skip to content