U Berlinu predstavljena Terapija dobrote

1 min čitanja

Fra Jozo Župić, nekadašnji župnik u Berlinu, potom u Ludwigsburgu a danas u Münchenu svoju je knjigu predstavio u organizaciji HKD “V.F. Mažuranić“ i uz potporu HKM Berlin

U organizaciji HKD “V.F. Mažuranić“ i uz potporu HKM Berlin gostovao je i svoju novu knjigu, u dvorani HKM Berlin, predstavio fra Jozo Župić, nekadašnji župnik u Berlinu, potom u Ludwigsburgu a danas u Münchenu.
Pra Jozo je ovom prigodom predstavio svoju knjigu “Terapija dobrote” u kojoj su (novinarskim izvješćima) zabilježene važne aktivnosti koje je i sam inicirao u župama u kojima je djelovao.
Prvi takav događaj je Škola crtanja koja je pokazala izvanredne rezultate. Potom je u knjizi našao mjesto i glazbeni festival Mikrofon je vaš.
Fra Jozu je u Berlinu najprije pozdravio predsjednik “Mažarunića” Stjepan Lozančić a potom i berlinski župnik fra Frano Čugura.
U dva navrata, uz pratnju kolege Ji Jen Laja, zapjevala je mlada, dvadesetogodišnja mezzosopranistica Ivon Mateljan, studentica prve godine solo pjevanja, čiji su roditelji inače iz Košuta kod Sinja.
Ugodna večer, koja je lijepo popunila dvoranu HKM Berlin, produžena je potom uz kavu i kolače te druženje i razgovor dok je fra Jozo Župić potpisivao knjige.

Fotogalerija

Podijeli ovaj članak
Skip to content