Tribina o Živoj zajednici u Matici

1 min čitanja

5. travnja u 13.00 sati u HMI

Predstavit će se iseljenički nakladnički pothvat pod zajedničkim naslovom Četrdeset godina Žive zajednice: od tiskanoga do mrežnoga izdanja

Hrvatska matica iseljenika i Hrvatski dušobrižnički ured iz Frankfurta na Majni pozivaju na tribinu na kojoj će se predstaviti iseljenički nakladnički pothvat pod zajedničkim naslovom Četrdeset godina Žive zajednice: od tiskanoga do mrežnoga izdanja u četvrtak, 5. travnja u 13.00 sati u Hrvatskoj matici iseljenika.

Pozdravne riječi prisutnima uputit će ravnatelj HMI Mijo Marić, prof.; predsjednik Vijeća HBK i BK BiH za hrvatsku Inozemnu pastvu, pomoćni sarajevski biskup mons. dr. sc. Pero Sudar i ravnatelj Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu dr. sc. vlč. Tomislav Markić.

O hrvatskoj časopisnoj seriji iz Njemačke od tiskanoga do mrežnoga izdanja govorit će: prof. dr. sc. Danijel Labaš, komunikolog (Hrvatski studiji, Zagreb); delegat za hrvatsku pastvu u Njemačkoj i ravnatelj Hrvatskoga dušobrižničkog ureda u Frankfurtu na Majni vlč. Ivica Komadina i dr. sc. Adolf Polegubić, glavni urednik Žive zajednice, Frankfurt na Majni.
Voditeljica predstavljanja bit će Vesna Kukavica, prof.

Podijeli ovaj članak
Skip to content