Tradicionalna Večer Dore

2 min čitanja

13. studenoga u Kazalištu Komedija

Kvartet Diversi – Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Ervin Baučić i Đani Stipaničev, uz Komedijin orkestar, predstavit će se u glazbeno scenskom spektaklu. Nastupit će i glazbeno nadareni i nagrađivani štićenici DORE: Mia Jakob, Antonija i Klara Lešković i Jasmin Kovačić. Program vodi Karmela Vukov Colić

Kvartet Diversi – Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Ervin Baučić i Đani Stipaničev uz orkestar Kazališta Komedija predstavit će se u glazbeno scenskom spektaklu najboljim odabirom od operete i mjuzikla. Nastupit će i glazbeno nadareni i nagrađivani štićenici DORE: Mia Jakob, Antonija i Klara Lešković i Jasmin Kovačić, a program vodi Karmela Vukov Colić.
Kao i prethodnih godina, DORA očekuje nazočnost brojnih uglednika iz kulturnog, poslovnog, političkog i javnog života RH. Više na www.dora.hr
Sav prikupljeni prihod od ulaznica i donacija namijenjen je DORINOM Fondu za stipendiranje za 2012/13. školsku godinu. Humanitarna organizacija DORA djeluje od 1991. godine, kao jedna od prvih i najvećih nevladinih udruga na području skrbi o djeci i mladima. Do današnjih dana pomogli su gotovo 8000 djece, a na račune DORINIH štićenika uplaćeno je cca 6 milijuna eura pomoći.
Najveću pažnju DORA posvećuje obrazovanju vrijednih i nadarenih srednjoškolaca i studenata kroz cijelo njihovo školovanje. Tijekom protekle akademske godine stipendirano je njih 85. To su redom iznimni mladi ljudi koji se stjecanjem znanja i vještina bore s teškim obiteljskim, zdravstvenim i egzistencijalnim nedaćama. Cilj je na ovogodišnjoj večeri DORE osigurati sredstva za nastavak njihovog školovanja i u ovoj školskoj godini.
Kontakt: Ivana Rora, PR manger; mob: 099 6115 116

Podijeli ovaj članak
Skip to content