Susret s Rajkom Poljak u Vaduzu

1 min čitanja

Njezina platna oslikana akrilom će biti izložena i moći će se pogledati i otkupiti još do sredine prosinca u izložbenom prostoru malog teatra Schlösslekeller u Vaduzu, Lihtenštajn

Treffen mit Rajka Poljak/Susret s Rajkom Poljak zbit će se u nazočnosti autorice 4. prosinca, od 17.30 do 20.30 sati, u izložbenom prostoru malog teatra Schlösslekeller u Vaduzu.
Izložba Rajke Poljak “U kojem grmu leži zec?” se bliži kraju. Njezina platna oslikana akrilom će biti izložena i moći će se pogledati i otkupiti još do sredine prosinca u izložbenom prostoru malog teatra Schlösslekeller u Vaduzu, Lihtenštajn.
Radovi Rajkina supruga, umjetnika i pjesnika Vlade Franjevića, aktivnoga člana ZSV-a zueriškog društva spisatelja i autora istočne Švicarske i člana Društva profesionalnih likovnih umjetnika Lihtenštajna (BBKL) upravo su predstavljeni u internacionalnom časopisu „Diogen“koji je pokrenut u rujnu 2009. u Sarajevu.
Časopis djeluje pod motom „Objedinjujemo različitosti“ i surađuje s izdavačkom kućom „Einhorn“ u Švicarskoj. Početkom 2013. će se u njemu naći i Franjevićeva poezija koju možete čitati na http://diogenplus.weebly.com/vlado-franjevic.html
(www.croatia.ch

Podijeli ovaj članak
Skip to content