Susret kultura u Wohlenu

1 min čitanja

Veliku multi-kulti feštu obogatilo je i sudjelovanje Hrvata; KUD-a Silvije Strahimir Kranjčević, Hrvatske dopunske škole u Švicarskoj i Hrvatskog kulturnog kluba Švicarske

Susret kultura u Wohlenu 8. lipnja (Begegnung der Kulturen in Wohlen), veliku multi-kulti feštu obogatilo je i sudjelovanje Hrvata; KUD-a Silvije Strahimir Kranjčević, Hrvatske dopunske škole u Švicarskoj i Hrvatskog kulturnog kluba Švicarske.
Na lijepo i uredno aranžiranom štandu Hrvatskog kulturnog kluba Gorana Nydegger davala je uvid u izvještavanje klupskog časopisa “Libra”. Na samom ulazu na Islerareal, na kojem se održavala fešta, bili su i štandovi KUD-a Silvije Strahimir Kranjčević, a zatim zajednički štand Hrvatske dopunske škole u Švicarskoj.
Poslijepodne je na na centralnoj pozornici bio predviđen prvi nastup KUD-a Silvije Strahimir Kranjčević i kazališna predstava Hrvatske dopunske škole. Drugi nastup KUD-a Silvije Strahimir Kranjčević koji je slijedio nakon odlaska urednika Zvonimira Mitra, snimio je predsjednik KUD-a S. S. Kranjčević Stjepan Drozdek.

Fotogalerije pogledajte www.croatia.ch

Podijeli ovaj članak
Skip to content