SPONZORIRANI ČLANAK

2 min čitanja

Final Forma d.o.o proizvođač PVC stolarije s dugogodišnjim iskustvom i tradicijom 

Naši počeci sežu iz 90-ih godina kada smo započeli proizvodnju drvene građevinske stolarije i specijalizirali se kao dobavljač kvalitetne građevinske stolarije. U međuvremenu trendovi su se promijenili i naša tvrtka je uložila u prenamjenu strojeva i kvalifikacije zaposlenika kako bi osigurali maksimum ponude našem tržištu i prilagodili se modernim trendovima I materijalima. 

Danas nudimo kvalitetne materijale s kojima radimo (Gealan, Salamander, Alu Plast, Sigenia, Gu, Hoppe i dr.) a svojim kupcima osiguravamo kompletnu uslugu završnih radova I servisiranja istih nakon ugradnje. 

U ponudi imamo: različite klizne stijene otklopno- klizne sisteme, paralelno klizne, smart slide), ulazna vrata sa skrivenim krilom ili bez (različiti ukrasni modeli s različitim funkcijama otvaranja). 

Prozori koje izrađujemo mogu biti s roletama na izbačaj, roletama na motor te s različitim opcijama upravljanja, a naši kupci mogu birati boje profila od  jednobojnih, dvobojnih, s imitacijom drva i alu ljuskama. Naši monteri su osposobljeni da se suoče sa svim izazovima koji se mogu pojaviti i pronađu rješenje na obostrano zadovoljstvo. Također spremni smo pomoći kupcima da pronađu najbolje rješenje prilikom odabira stolarije i odgovoriti na sva pitanja kako bi kupac bio siguran da je dobio najbolje za uloženi novac. 

Za konkretne upite posjetite našu web stranicu.

Kupcima koji nas kontaktiraju s portala www.matis.hr dajemo dodatnih 5% popusta na sav asortiman. 

Final Forma d.o.o

Podijeli ovaj članak
Skip to content