Splićani u Zürichu

1 min čitanja

Kako je upravo u to vrijeme bilo predviđeno održavanje tradicionalne 16. Bile noći NK Hajduka Zürich, to je KUD SSK dogovorio s NK Hajdukom da gosti iz Splita sa svojim programom na njoj i nastupe

Prijateljski posjet KUD-a Filip Dević iz Splita KUD-u Silvije Strahimir Kranjčević u Zürichu produbio je već i onako dobre prijateljske odnose dvaju KUD-ova. U petak, 1. ožujka, poslije obavljenog dnevnog programa goste su primili domaćini u prostorijama KUD-a, odnosno NK Croatije u Zürichu. 

U subotu su gosti mogli razgledavati grad, prošetali po Bahnhofstrasse i promenadom oko jezera, posjetiti muzeje i crkve. Mnoge je privukla izložba Marc Chagall u Kunsthausu te Chagallovi prozori u crkvi Fraumünster.

Kako je upravo u to vrijeme bilo predviđeno održavanje tradicionalne 16. Bile noći NK Hajduka Zürich, to je KUD SSK dogovorio s NK Hajdukom da gosti iz Splita sa svojim programom na njoj i nastupe.
U Mehrzweckhalle Boostock u Spreitenbachu, gdje su gosti iz Splita imali probu za nastup u 20 sati, hajdukovci su im priredili srdačni doček.

Fotografije dostupne na www.croatia.ch 

Podijeli ovaj članak
Skip to content