Slavlje u Rotterdamu

1 min čitanja

Misnom slavlju uz mnoštvo hrvatskih vjernika nazočili su hrvatska veleposlanica u Nizozemskoj mr. Vesela Mrđen Korać sa suradnicima i predstavnik veleposlanstva Bosne i Hercegovine Goran Mihaljević. Po završetku mise, vjernici su se zadržali u druženju uz zajednički obiteljski stol

 

Hrvatska katolička župa sv. Nikole Tavelića u Nizozemskoj sa sjedištem u Rotterdamu u nedjelju 11. studenoga svečano je proslavila blagdan svog nebeskog zaštitnika.
Misno slavlje u roterdamskoj katedrali Sv. Lovre i sv. Elizabete predvodio je župnik i gvardijan u Jajcu fra Zoran Mandić u koncelebraciji s domaćim župnikom fra Jurom Tokalićem, postdiplomantom moralne teologije u Muensteru fra Franjom Ninićem, župnim vikarom u Sesvetskoj Sopnici fra Stipom Karajicom i župnikom u Novoj Dubici kod Odžaka fra Velimirom Bavrkom.
Misnom slavlju uz mnoštvo hrvatskih vjernika nazočili su hrvatska veleposlanica u Nizozemskoj mr. Vesela Mrđen Korać sa suradnicima i predstavnik veleposlanstva Bosne i Hercegovine Goran Mihaljević. Po završetku mise, vjernici su se zadržali u druženju uz zajednički obiteljski stol. (IKA)

 

Podijeli ovaj članak
Skip to content