Skijaško natjecanje HBZ-a

2 min čitanja

Zabava će se održati 7. veljače u dvorani «Conference Center» u sklopu glavne recepcijske zgrade. Sutradan je skijaško/snowboarding natjecanje nakon kojega će bit služena sv. misa uz zvuke tamburice

Ovogodišnji SkiFEST održava se od 7. Do 9. veljače 2014. u čuvenom turističkom naselju Hidden Valley smještenom u pensilvanijskom gorju Laurel Highlands. Uz skijaško i snowboard natjecanje, u večernjim satima sudionike će dočekati obilje tamburaške glazbe i okupljanje članova i prijatelja. Za dobru zabavu će se brinuti orkestar Zadnja stanica iz Steeltona, PA.
Hidden Valley u planinskom lancu Laurel Highlands u Pennsilvaniji, uz skijališta, snowboarding i klizališta pruža mnogo toga. Ovaj turistički centar je obnovljen i proširen raznim zabavnim i uslužnim djelatnostima. Resort ima posebne staze i programe za školu skijanja te prostore za odmor i rekreaciju (novi restoran «Yukon Pizza», bar, spremišta za odlaganje opreme) te besplatni-bežični priključak na internet (u Four Season Lodge Rooms). Rezervacije sobe se primaju na broj 1-814-443-8000 s napomenom da ste s HBZ-om.
U petak, 7. veljače zabava će započeti okupljanjem u 8,oo sati navečer u dvorani «Conference Center» koja se nalazi u sklopu glavne recepcijske zgrade. U subotu, 8. veljače od 11,oo sati prijepodne do 13,oo sati poslijepodne bit će upis za skijaško/snowboarding natjecanje u «Hallway of South Ridge Roomu».
Natjecatelji su svrstani skupine po godinama starosti: 0-10, 11-15, 16-20, 21-25, 26-30, 31-35, 36-40, 41-50, 51-60 i 60 i više. Službeni početak natjecanja je točno u 14,00 sati poslijepodne.
Nakon natjecanja, navečer u subotu u 7:30 sati, bit će služena sv. misa uz zvuke tamburice, u prostorijama «Summit Highlands Rooma» u «Conference Centeru».

Tekst: Franjo Bertović

Podijeli ovaj članak
Skip to content