Proljetno zasjedanje odbora HBZ-a

2 min čitanja

Zasjedanje NO počet će 28. travnja, a Glavnog odbora Zajednice 30. travnja u Glavnom uredu u Pittsburghu

Suglasno s pravilima Zajednice, i dogovoru s predsjednikom i tajnikom Nadzornog odbora, svi članovi odbora se obavještavaju da će godišnje, proljetno zasjedanje početi u ponedjeljak, 28. travnja 2014. s početkom u 9,00 sati ujutro u Glavnom uredu Hrvatske bratske zajednice, Pittsburgh, PA.
Svi članovi Glavnog odbora Zajednice se također službeno obavještavaju da će godišnje proljetno zasjedanje odbora početi u srijedu, 30. travnja 2014. s početkom u 9,00 sati ujutro u Glavnom uredu Hrvatske bratske zajednice, Pittsburgh, PA.
Na zasjedanju Glavnog odbora u uredu Hrvatske bratske zajednice bit će i delegata koji dolaze iz udaljenijih mjesta kao što su Anaconda, Montana pa Grimsby i Oakville, Ontario, te Warren, Michigan i naravno nekoliko mjesta u okolici Pittsburgha.
Jedanaestočlani odbor čine: glavni predsjednik Bernard M. Luketich, potpredsjednik/članske usluge Franjo Bertović, glavni tajnik/blagajnik Edward W. Pazo, drugi potpredsjednik George Pavlečić, predsjednica Nadzornog odbora Bernadette Luketich-Sikaras, tajnik Nadzornog odbora Stan Blaz te članovi Nadzornog odbora Michael Loncarich, Michael Ricci, Catherine Obenour, Ladislav Meze i Robert Novosel.
Ne samo što će na sjednici zastupati svoje odsjeke, nego i interese sveukupnog članstva Zajednice te razmotriti sva pitanja koja se tiču osiguranja i drugih programa koji su od koristi našem članstvu općenito.
(Zajedničar)

Podijeli ovaj članak
Skip to content